Már 342 szócikk közül válogathatsz.

A Politikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes tudástár. Legyél Te is a Politikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Parlament TV néven közéleti tematikájú, élő parlamenti és nagyvárosi önkormányzati képviselő-testületi üléseket közvetítő televíziós hírcsatorna előkészületeit kezdték meg.

 []

A vállalkozás mögött olyan üzletemberek állnak, akik a Hír TV 2002-es indulásában is szerepet játszottak. A hivatalos cégbírósági adatok szerint a Huninvest Ingatlanberuházó Zrt. Parlament TV Zrt.-vé alakult át 2011 tavaszán, a cég elsődleges tevékenységi köre pedig a televízióműsor összeállítása és szolgáltatása lett. A vállalkozás tulajdonosa Bálintfy Gábor üzletember, akinek veje, Pocsai Alex 2002-ben testvérével együtt hozta létre a Hír TV-t, a cégbe pedig később Bálintfy Gábor is beszállt, kséőbb pedig eladta részesedését.

 

Országház

 


A szócikkhez társított címkék:
parlament , televízió

Szponzorált hirdetések

 

Hirdetés


Szakmai partnerMédiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

Szakmai partner