Már 342 szócikk közül válogathatsz.

A Politikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes tudástár. Legyél Te is a Politikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Önkormányzati TV (www.onkormanyzati.tv) egy olyan médiaszerver szolgáltatás, és egyben weboldal, melyen keresztül élőben figyelemmel követhetőek azoknak az önkormányzatoknak a testületi ülései, melyek igénybe veszik a portál szolgáltatásait, illetve a közvetítés lehetőségét biztosító speciális robotkamera rendszert. A közvetítések mellett a weboldalon megtalálhatóak a testületi ülések archív felvételei, illetve a testületi ülések jegyzőkönyveinek online dokumentálását és megosztását is lehetővé teszi a felhasználókkal.

 

A médiaszerver rendszer létrehozásának célja az volt, hogy a választópolgárok minél szélesebb köre számára lehetővé váljon a helyi és regionális önkormányzati döntések mögött meghúzódó döntésfolyamatok megismerése.

 

Az onkormanyzati.tv weboldal a kép-és hanganyagok, valamint a jegyzőkönyvek megtekintésének lehetőségén túlmenően, számos ingyenesen extra szolgáltatást biztosít elsősorban a regisztrált felhasználóknak: email értesítéseket küld a közgyűlések időpontjáról vagy új tartalmak feltöltéséről, online véleménynyilvánítási lehetőséget biztosít a határozati javaslatokhoz, illetve egyes információs tartalmak megosztását is lehetővé teszi közösségi oldalakon (pl. FACEBOOK).

 

A robotkamera rendszer és a hozzá kapcsolódó portál együttesen új kommunikációs teret hoz létre a lakosság és az önkormányzatok között, ami nagyban hozzá tud járulni a helyi és regionális döntések mögött meghúzódó döntéshozatali folyamatok minél szélesebb körben történő megosztásához.


A szócikkhez társított címkék:
önkormányzati tv

Szponzorált hirdetések

 

Hirdetés


Szakmai partnerMédiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

Szakmai partner