Már 342 szócikk közül válogathatsz.

A Politikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes tudástár. Legyél Te is a Politikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Dr. Heintz Tamás 1959. február 26-án született Budapesten. Az FTC sportiskolájában végezte általános iskolai tanulmányait, érettségi bizonyítványt a Budapesti Piarista gimnáziumban szerzett. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán doktorált 1986-ban. Szakvizsgát tett háziorvos-tanból, licenc vizsgát pedig hagyományos kínai orvoslásból.

 

1977-78 között az Országos Baleseti intézetben dolgozott, majd a Kaposi Mór Megyei kórházban Kaposváron. 1986-tól 2006-ig a 16. számú felnőtt háziorvosi rendelőben családorvos. 1991-2002 között a kaposfüredi részönkormányzat tagja. 2002-től Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Fidesz-MPSZ, KDNP, MKDSZ által jelölt és megválasztott képviselője, a Kaposfüredi részönkormányzat tanácsnoka, a Népjóléti és a Sportbizottság tagja. 2005-2006 között Kaposvár társadalmi megbízatású alpolgármestere. 2006 őszétől Kaposvár Megyei Jogú Város önkormányzatának képviselője, a Népjóléti, az Európai uniós, és a Műszaki bizottság tagja, a kaposfüredi részönkormányzat tanácsnoka. A 2006. évi országgyűlési választásokon Somogy megyei területi listán szerzett mandátumot. 2006. május 30-tól az egészségügyi bizottság tagja volt. 2010. április 11-én Somogy Megye 1. számú választókerületében parlamenti képviselőnek választották. 2010. május 14-től az Országgyűlés Egészségügyi bizottságának tagja.

 

Dr. Heintz Tamás 15 képviselőtársával együtt 2011. február 25-én terjesztették a Parlament elé azt a törvényjavaslatot, amelynek értelmében a jövőben minden zárt légterű nyilvános helyen, beleértve a munkahelyeket és a vendéglátóegységek belső tereit is, tilos lehet a dohányzás. A törvényjavaslat jelenleg (2010. április 12.) zárószavazás előtt áll.
 


A szócikkhez társított címkék:
dohányzás tilalom , Fidesz , Kaposvár

Szponzorált hirdetések

 

Hirdetés


Szakmai partnerMédiapédia Patikapédia Netpédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia internetes tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése

Szakmai partner